جشنواره داخلی حرکت دانشگاه شهید بهشتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی و با مشارکت انجمن های علمی دانشجویی دانشکده ها، پژوهشکده ها و مراکز علمی دانشگاه برگزار شد.
جشنواره حرکت داخلی ویژه انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با زمینه گردهمایی و هم افزایی علمی، تکثیر ایده های خلاق و نوآور، شکوفایی استعداد های علمی و ایجاد انگیزه و نشاط در بین انجمنهای علمی دانشجویی می باشد که پس از برگزاری بخش نمایشگاهی به مدت ۳ روز در محوطه دانشگاه طی مراسم در قالب آیین اختتامیه از برگزیدگان بخش های رقابتی و نمایشگاهی در تالار مولوی تقدیر به عمل آمد.
در آیین اختتامیه این جشنواره دکتر اصغر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص جشنواره دانشجویی حرکت گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی و اشتغال جوانان و دانشجویان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی تصمیم گرفت که این جشنواره را برای اولین بار به عنوان جشنواره حرکت و کارآفرینی نامگذاری کند. ایشان همچنین در خصوص حرکت و کارآفرینی انجمن های علمی دانشجویی اظهار داشت: که انجمن های علمی دانشجویی فضایی را در دانشگاه ایجاد نموده که شبیه اکوسیستمی برای تولید ایده، نوآوری های علمی، خلاقیت با رویکرد علمی و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و نیاز محور در دانشگاه باشد. در جشنواره حرکت و کارآفرینی انتقال تجربه های موفق علمی و اجتماعی در بین دانشجویان و صاحبان صنعت رخ می دهد. همچنین ایشان اذعان داشت: سال ۹۸ شروع همکارهای مشترک مابین دو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مباحث بین رشته ای انجمن های علمی دانشجویی می باشد.
در ادامه دکتر مهدی کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص جشنواره گفت: سال ۹۸ اولین سال همکاری مشترک بین دو دانشگاه بزرگ شهید بهشتی در خصوص فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی می باشد. ایشان همچنین اظهار داشت: توجه به انجمن های علمی دانشجویان تحقق منویات رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است همچین ایشان اذعان داشت: شعار دانشگاه بزرگ شهید بهشتی زندگی یعنی امید و حرکت می باشد که حرکتی برای آغاز نواندیشیدن، تعامل های علمی و تقویت بنیاد همکارهای بین رشته ای است.
دکتر محمد رضا برومند مدیر فرهنگی و اجتماعی در خصوص جشنواره حرکت و کارآفرینی گفت: جشنواره حرکت و کارآفرینی، فضایی برای پیوند بین مجموعه ایده های نوآور علمی، خلاقیت های نوین و ابتکارات علمی دانشجویان با بدنه علمی دانشگاه می باشد. ایشان همچنین اظهار داشت: فعالیت های خلاقانه دانشجویان، ترویج فرهنگ ایده پردازی علمی، ایجاد شور و نشاط، طراوت علمی و پژوهشی در میان دانشجویان و افزایش خودباوری علمی در بستر انجمن های علمی دانشجویی از جمله زمینه های جشنواره حرکت و کارآفرینی می باشد.
سجاد محمدیان هاور دبیر جشنواره حرکت و کارآفرینی گفت : انجمن های علمی دانشجویی تنها تشکل دانشجویی در کشورها هستند که به دنبال ترویج علم از طریق گفتگوهای علمی تخصصی، همکاری های علمی، رویداد های علمی می باشند. همچنین ایشان اظهار داشت: جشنواره حرکت و کارآفرینی نمودی برای تعامل بین رشته های علمی از طریق انجمن های علمی دانشجویی، ارائه فعالیت های علمی دانشجویی و مباحثه علمی بین دانشجویان می باشد.
اهداف جشنواره حرکت داخلی شناسایی و استعدادیابی انجمن های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان عرصه علمی ، انعکاس فعالیت های الگو و موفق در بین دانشجویان، ایجاد تحرک توام با جهت دهی فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، گردهمایی و هم افزایی انجمن های علمی از طریق انتقال تجارب موفق و سازنده، ایجاد بسترهای مناسب برای آشنایی با کسب و کارها با ظرفیت ها و توانمندی های انجمن های علمی دانشجویی می باشد.
شایان ذکر است در دهمین جشنواره حرکت و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی ۴۳ فعالیت و اثر برای بخش های مورد رقابت انجمن ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. در بخش مسابقه های علمی هیئت داوران انجمن های علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر، ریاضی و عمران را شایسته تقدیر معرفی کردند. در همین راستا کتاب انجمن علمی دانشجویی جغرافیا به عنوان کتاب برگزیده و کتاب انجمن علمی دانشجویی شیمی و نفت به عنوان کتاب شایسته تقدیر انتخاب گردید. در بخش کارآفرینی هیئت داوران گروه دانشجویی فناوری اطلاعات مکانی را برگزیده؛ و در بخش طرح خلاقانه اثر انجمن علمی دانشجویی فناوری معماری برگزیده و در بخش انجمن علمی برتر انجمن های علمی دانشجویی جغرافیا، زیست شناسی، مهندسی کامیپوتر و معماری به عنوان انجمن های علمی برگزیده و انجمن های اقتصاد، تاریخ، آمار، زیست فناوری، گیاهان دارویی و مکانیک شایسته تقدیر شدند. همچنین در پایان این مراسم از غرفه های برگزیده نمایشگاهی جشنواره حرکت و کارآفرینی و اساتید مشاور برگزیده نیز تقدیر شد.
برگزیدگان این جشنواره ضمن دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره حرکت و کارآفرینی، جایزه نقدی معاونت فرهنگی و اجتماعی را دریافت کردند. در دانشگاه شهید بهشتی ۷۰ انجمن علمی دانشجویی زیر نظر اداره انجمن های علمی دانشجویی مدیریت فرهنگی و اجتماعی فعالیت می کنند.