اولین جشنواره ایده شو بهشتی

جشنواره بزرگ ایده شو

دانشگاه شهید بهشتی

ایده شو چیست؟

ایده شو اکوسیستمی است برای نفس کشیدن ایده های دانشجویان است. ایده شو فضایست برای ایده پروری، مهارت ورزی و آمایش کسب و کارهای نوین و استارتاپی ست. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی در راستای دانشگاه کارآفرین جشنواره بزرگ ایده شو را در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ در تالار بین المللی ابوریحان برگزار می کنند در این دوره از جشنواره ایده شو از کارآفرینان بنام کشوری، مسئولین کارآفرین کشوری، شرکت های دانش بنیان، نوپا، استارتاپ ها، مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی دعوت خواهد کرد.

اهداف و اهمیت جشنواره بزرگ ایده شو

ترویج فرهنگ ایده پردازی در میان جامعه علی الخصوص دانشجویان
اعتلای خودباوری علمی در بستر خلاقیت و ایده پردازی
شناسایی ایده های خلاقانه با هدف تجاری سازی
ایجاد شور و نشاط و طراوت علمی و پژوهشی در میان تمام رشته های دانشگاهی
اعتلای نقش دانشگاه در جذب نخبگان ، حمایت از صاحبان ایده و کارآفرینی

محور های جشنواره بزرگ ایده شو

مطابق با توانمندی های دانشگاه شهید بهشتی و پتانسیل های دانشجویان دانشگاه محورهای جشنواره به شرح ذیل می باشد:

استارتاپ دانشجویی

مناطق محروم و محرومیت زدایی

محیط زیست و منابع آب

گردشگری و استارتاپ ها

شورای سیاست گذاری

آنچه یک ایده خوب دارد

• ۱-ایده خوب باید نوآور، شفاف، دارای توجیه اقتصادی، امکانپذیری و بازار پسند و مهمتر از همه مرتبط با محورهای جشنواره ایده شو باشد.

• ۲-برای طیف گسترده‌ای از مخاطبین قابل فهم باشد و در زیر مجموعه یکی از محورهای ایده پردازی قرار بگیرید

• ۳-ایده ها باید از تنوع موضوعی بالایی برخوردار باشند. ممکن است درخواست چندین ایده خوب برای یک موضوع وجود داشته باشد ولی برخی از آنها برای خفظ تنوع موضوعات حذف شوند.

• ۴-درخواستهایی که موضوع آنها دارای بیشترین نوآوری، جذابیت، هیجان انگیز بودن و کارپذیری بوده و محصول تجربه، دانش، تلاش و حرفه خود صاحب ایده باشند در اولویت قرار میگیرند.

• ۵-موضوعاتی که قبلا ارائه شدهاند، اولویت کمتری برای تایید نهایی دارند مگر آنکه وجه تمایز قابل توجهی با ایده مشابه داشته باشند.

آنچه شرکت کنندگان در جشنواره بزرگ ایده شو باید بدانند

• ۱-شرکت‌کنندگان باید ایده خود را هنگام ثبت نام برای دبیرخانه جشنواره حرکت و کارآفرینی ارسال‌نمایند.

• ۲-ایده پرداز فرصت دارید تنها سه دقیقه در مورد ایده در مقابل داوران و حضار صحبت کند. به محض اتمام زمان مذکوربه هیچ وجه امکان ادامه بحث وجود ندارد.

• ۳-ایده پرداز در صورت لزوم می تواند از پاورپوینت(حداکثر ۱۰ اسلاید) استفاده کند

• ۴-توجه کنید که رعایت اصول اولیه سخنرانی از ضروریات یک ارائه خوب است و برای آشنایی بیشتر شرکت کنند‌گان با این موضوع، در این رویداد یک دوره آموزشی ارائه خوب نیز برای آنان برگزار می‌شود.

داوران

دکتر محمد جواد نائیجی

دکتر علیرضا حسینی

دکتر رویا صدقی